Κορονοϊός: Στην απομόνωση 8 παίκτες της Γουέστ Χαμ

Κορονοϊός: Στην απομόνωση 8 παίκτες της Γουέστ Χαμ

Gazzetta team
Κορονοϊός: Στην απομόνωση 8 παίκτες της Γουέστ Χαμ

bet365

Τα κρούσματα στην Αγγλία και ιδιαίτερα στον χώρο του ποδοσφαίρου, ολοένα και αυξάνονται. Η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι αποκάλυψε πως οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται στην απομόνωση καθώς παρουσίασαν συμπτώματα κορονοϊού.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

«Εχουν εμφανίσει οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας συμπτώματα του ιού. Παρ' όλα αυτά παραμένουν υγιείς. Με μια χειραψία, ένα φτέρνισμα ή έναν απλό βήχα κινδυνεύει να κολλήσει οποιοσδήποτε. Δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε. Ολοι θέλουμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Είμαστε απελπισμένοι με όλη αυτή την κατάσταση γύρω μας.

Ανακοινώθηκε πως θα δεν θα έχουμε δράση τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου. Ειμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε παιχνίδια και τον Ιούλιο. Ολα τα κλαμπ έχουμε πει πως πρέπει να αρχίσουμε ξανά το πρωτάθλημα όσο πιο νωρίς γίνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων η αντιπρόεδρος των «σφυριών», Κάρεν Μπράντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα