Λέστερ – Άστον Βίλα 4-0: Τεσσάρα για να αγκαλιάσει το σεντόνι (vid)

Gazzetta team
Λέστερ – Άστον Βίλα 4-0: Τεσσάρα για να αγκαλιάσει το σεντόνι (vid)

bet365

Εδραιώνει και άλλο την θέση της στην πρώτη τριάδα της Premier League η Λέστερ, η οποία βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Από την στιγμή που ο Τζέιμι Βάρντι έβαλε τέλος στην «ξηρασία» του (κράτησε 644 λεπτά και εννέα παιχνίδια), η Λέστερ μπορεί να κοιμάται ήσυχη, σκεπασμένη ήδη με το… σεντόνι του Champions League, αφού η τρίτη θέση μοιάζει πολύ δύσκολο να χαθεί, εννέα αγωνιστικές πριν από το τέλος και στο +8 από την πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο επιθετικός – σημείο αναφοράς των Αλεπούδων μπήκε ως αλλαγή, σκόραρε δις (63’ πέν., 79’), ο Χάρβεϊ Μπαρνς (40’, 85’) άνοιξε και έκλεισε το σκορ και, κάπως έτσι, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς διέλυσε την Άστον Βίλα (4-0) στο «King Power Stadium».

Ο Βάρντι, ο οποίος είχε να σκοράρει από την ήττα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στις 21 Δεκεμβρίου, αφύπνισε την Λέστερ κόντρα σε μια Άστον Βίλα που παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έστω και μόλις δύο βαθμούς μακριά από τις θέσεις παραμονής.

Στον πρώτο γύρο, η Λέστερ είχε θριαμβεύσει και στο Μπέρμιγχαμ (4-1) και, για πρώτη φορά από την σεζόν 1967-68 (αντίπαλος τότε η Σαουθάμπτον), σκόραρε 4+ γκολ εις βάρος της ίδιας ομάδας, εντός και εκτός, την ίδια σεζόν στην πρώτη κατηγορία!

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ – Περέιρα, Έβανς, Σογιουντσού, Τζάστιν – Ντιντί (84’ Μεντί) – Ολμπράιτον, Πρετ (76’ Τίλεμανς), Μάντισον, Μπαρνς – Ιχεανάτσο (59’ Βάρντι).

Άστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Ρέινα – Γκίλμπερτ, Ένχελς, Μινγκς, Τάργκετ – Ελμοχαμαντί (64’ Ελ Γκάζι), Λουίζ, Νακάμπα, Χάριχεϊν (67’ Ντέιβις), Γκρίλις – Σαματά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα