Premier League: Η τελική βαθμολογία (pic)

Gazzetta team
Premier League: Η τελική βαθμολογία (pic)

bet365

Δείτε τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος και την τελική βαθμολογία. Ποιοι παίζουν Champions League, ποιοι Europa League και ποιοι υποβιβάστηκαν.

Ο φετινός μαραθώνιος της Premier League ήταν συγκλονιστικός ως το φινάλε, αφού Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έδωσαν μια ανελέητη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Τελικά ήταν οι Πολίτες αυτοί που τα κατάφεραν και πανηγυρίζουν το δεύτερο σερί πρωτάθλημα, αφήνοντας στη θέση τους Reds. Οι δυό τους, συν τις Τότεναμ και Τσέλσι, είναι οι τέσσερις που θα εκπροσωπήσουν την Αγγλία στο Champions League της επόμενης σεζόν, εκτός κι αν γίνουν πέντε με κατάκτηση του Europa League από την Αρσεναλ.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε οι Κανονιέρηδες και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι στο Europa League 2019-20, με την 7η Γουλβς να ελπίζει ότι θα τους ακολουθήσει. Πώς; Αν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το κύπελλο κόντρα στη Γουότφορντ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα είναι η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας αυτή που θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οσο για τα... χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, οι Κάρντιφ, Φούλαμ και Χάντερσφιλντ είναι οι τρεις που υποβιβάστηκαν στην Championship.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 38ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι 1-4
Μπέρνλι-Αρσεναλ 1-3
Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ 5-3
Φούλαμ-Νιούκαστλ 0-4
Λέστερ-Τσέλσι 0-0
Λίβερπουλ-Γουλβς 2-0
Μάντσεστερ Γιουν.-Κάρντιφ 0-2
Σαουθάμπτον-Χάντερσφιλντ 1-1
Τότεναμ-Εβερτον 2-2
Γουότφορντ-Γουέστ Χαμ 1-4

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα