«Κλείνει στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος»

«Κλείνει στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος»

«Κλείνει στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος»

Όπως μετέδωσε το BBC, η Άρσεναλ βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Ντόρτμουντ έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ. Επαφές και με Λιχστάινερ οι «Κανονιέρηδες».

Το πρωί της Δευτέρας το Kicker έγραψε πως η Άρσεναλ εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με την Ντόρτμουντ να αξιώνει 18 εκατομμύρια ευρώ.

Φαίνεται τελικά πως οι «Κανονιέρηδες» πείστηκαν να ανεβάσουν την προσφορά τους και πλέον, σύμφωνα με το BBC, βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Έλληνα στόπερ της Μπορούσια.

Γαλλία - Ιρλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως υποστηρίζει το BBC οι «Κανονιέρηδες» αναμένεται να κλείσουν τη μεταγραφή του Σωκράτη στο ποσό που αξιώνει η Ντόρτμουντ με τον 29χρονο Έλληνα στόπερ να ετοιμάζεται να βρει τον Ντίνο Μαυροπάνο στο Βόρειο Λονδίνο.

Παράλληλα με τον Παπασταθόπουλο, η Άρσεναλ δουλεύει και την περίπτωση του έμπειρου Ελβετού μπακ, Στέφαν Λιχστάινερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους και όλα δείχνουν ότι θα κλείσουν και αυτή τη μεταγραφή.