«Η Ντόρτμουντ ζητάει 18 εκατ. ευρώ από την Άρσεναλ για Σωκράτη»

Gazzetta team
«Η Ντόρτμουντ ζητάει 18 εκατ. ευρώ από την Άρσεναλ για Σωκράτη»

bet365

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Γερμανία, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Άρσεναλ και της Ντόρτμουντ για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο συνεχίζονται με τη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το Kicker, η Άρσεναλ συνεχίζει να πιέζει για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ, ο οποίος δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπορούσια.

Οι «Κανονιέρηδες» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 15 εκατομμύρια ευρώ, όμως σύμφωνα με το γερμανικό δημοσίευμα η Ντόρτμουντ προσπαθεί να πάρει κάτι περισσότερο για να πει το «ναι».

Η Ντόρτμουντ φέρεται να ζητάει το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ για να αφήσει τον Παπασταθόπουλο να πάει στην Άρσεναλ με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BUNDESLIGA NEWS FEED