Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Αλέξις Σάντσες με υπέροχο βίντεο (vid)

Gazzetta team
Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Αλέξις Σάντσες με υπέροχο βίντεο (vid)

bet365

Η πολυναμενόμενη απόκτηση του Χιλιανού επιθετικού από τους Κόκκινους Διαβόλους είναι γεγονός και παρουσιάστηκε με πολύ όμορφο τρόπο. Υπέγραψε για 4,5 χρόνια και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Premier League.

Ηταν δεδομένη η ανταλλαγή του με τον Χένρικ Μχιταριάν, αλλά το σίριαλ είχε κάμποσα επεισόδια. Τελικά ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και μάλιστα με ένα πολύ όμορφο βίντεο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αλέξις Σάντσες θα είναι παίκτης της για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

Για τον 29χρονο Χιλιανό επιθετικό έχει κυκλοφορήσει ότι το βδομαδιάτικό του θα αγγίξει τις 450.000 λίρες. Ετσι θα ξεπεράσει κατά πολύ τον Πολ Πογκμπά και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Premierl League. Θα φορέσει το Νο7, το οποίο θεωρείται το πιο θρυλικό στους Κόκκινους Διαβόλους.

Ο Αλέξις Σάντσες αποχώρησε έπειτα από 3,5 σεζόν από την Αρσεναλ, όπου σκόραρε 60 φορές σε 120 αγώνες πρωταθλήματος και η Γιουνάιτεντ γίνεται η έβδομη ομάδα της καριέρας του μετά τις Κομπρελόα, Ουντινέζε, Κόλο Κόλο, Ρίβερ Πλέιτ, Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα