Με φορείο και μάσκα οξυγόνου ο Λουκάκου! (vid)

Με φορείο και μάσκα οξυγόνου ο Λουκάκου! (vid)

Gazzetta team
Με φορείο και μάσκα οξυγόνου ο Λουκάκου! (vid)

bet365

Σοκ για τη Γιουνάιτεντ, ο Λουκάκου τραυματίστηκε στο κεφάλι και αποχώρησε άμεσα από το γήπεδο με φορείο, ενώ του τοποθετήθηκε μάσκα οξυγόνου. Δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Βέλγου.

Δεν πέρασαν δέκα λεπτά από την έναρξη του ματς και οι φίλοι της Γιουνάιτεντ είδαν σοκαρισμένοι τον Λουκάκου στο έδαφος να μην είναι σε θέση να συνεχίσει. Ο Βέλγος σηκώθηκε να πάρει την κεφαλιά, συγκρούστηκε με τον Χουντ και το χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον κράτησε στο έδαφος. Ο Λουκάκου αποχώρησε με φορείο και μάσκα οξυγόνου, με το Ολντ Τράφορντ να είναι όρθιο και να χειροκροτεί! Μάλιστα, με την πτώση του παίκτη στο έδαφος, το ιατρικό τιμ της Γιουνάιτεντ ειδοποίησε αμέσως το ασθενοφόρο να είναι έτοιμο για διακομιδή στο North Manchester General Hospital. Ωστόσο, τα μηνύματα είναι θετικά για το Βέλγο, αφού αποφασίστηκε πως ο παίκτης δεν έχει κάτι σοβαρό και θα παραμείνει στο ιατρείο του Ολντ Τράφορντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα