Άρσεναλ: Αμφίβολος για την ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Τίμπερ

Newsroom
timber_arsenal
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Γιούριεν Τίμπερ δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπόρνμουθ και ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε πως δεν είναι αισιόδοξος πως θα προλάβει την ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Άρσεναλ γκέλαρε χθες για δεύτερη σερί αγωνιστική, αφού παρ' ότι προηγήθηκε κόντρα στην Μπόρνμουθ μέσα στο «Emirates» με τον Ράις στο 34ο λεπτό, τελικά ηττήθηκε με 2-1 από τα «κεράσια», που έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος με τα γκολ των Χούισεν (67') και Εβανίλσον (75').

Κάπως έτσι οι «κανονιέρηδες» δεν πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην ρεβάνς με τους Παριζιάνους μεσοβδόμαδα, για την οποία θα έχουν αρκετές απουσίες. Μία απ' αυτές φαίνεται πως θα είναι και ο Γιούριεν Τίμπερ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Αυτό δεν συνέβη για λόγους ξεκουράσης, αλλά επειδή δεν μπορούσε να αγωνιστεί, κάτι που έκανε τον Μικέλ Αρτέτα να νιώθει απαισιόδοξος για τις πιθανότητες που έχει να παίξει την Τετάρτη (07/05-22:00) εκτός έδρας στην ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Champions League.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

«Αισιόδοξος; Αυτή τη στιγμή όχι, επειδή εκείνος δεν ήταν σε κατάσταση να μπορεί να παίξει (κόντρα στην Μπόρνμουθ) και παίζουμε σε τέσσερις μέρες (με την Παρί)» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ισπανού τεχνικού της Άρσεναλ.

 

Υπενθυμίζουμε πως οι «κανονιέρηδες» θα έχουν κι άλλες απουσίες στην άμυνά τους, αφού οι Γκάμπριελ, Τομιγιάσου και Καλαφιόρι δεν προλαβαίνουν. Σε περίπτωση που ο Ολλανδός αμυντικός πάντως δεν τα καταφέρει, αντικαταστάτης του φαίνεται πως θα είναι ο Μπεν Γουάιτ, όπως συνέβη και χθες.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.