Γκουαρδιόλα: Αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2025

Γκουαρδιόλα: Αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2025

Ο Γκουαρδιόλα θα ψάξει το τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Τέλος εποχής αποκαλύπτει η «Daily Mail», η οποία ισχυρίζεται πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι το επόμενο καλοκαίρι!

«Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω. Έχουμε μιλήσει με τον σύλλογο και η αίσθησή μου τώρα είναι ότι θέλω να μείνω.

Θα μείνω την επόμενη σεζόν και κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν θα μιλήσουμε, θα δούμε» τόνιζε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι και τα λόγια του μάλλον θα γίνουν πραγματικότητα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «Daily Mail», η οποία με αποκλειστικό της ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ο Καταλανός έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2025.

Η σεζόν που θα ακολουθήσει πρόκειται να είναι και η τελευταία του έμπειρου προπονητή στο Μάντσεστερ, ο οποίος φέρεται πως θα ακολουθήσει στα... χνάρια του Γιούργκεν Κλοπ μόλις δώδεκα μήνες αργότερα.

Εφόσον το ρεπορτάζ της «Daily Mail» επιβεβαιωθεί τότε ο Γκουαρδιόλα θα αποχωρήσει από τη Σίτι έπειτα από εννιά ολόκληρα χρόνια κι ένα τσουβάλι τρόπαια να τον συνοδεύουν.

Έξι πρωταθλήματα, δυο FA Cup, τέσσερα EFL Cup και ένα Champions League είναι ο απολογισμός του Καταλανού στο Μάντσεστερ, ο οποίος μπορεί να γίνει ακόμα πιο πλούσιος μέχρι το επόμενο καλοκαίρι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα