Τσέλσι: «Μάχη» για τον «μπλε» πάγκο, στη λίστα και ο Ντε Τσέρμπι

Τσέλσι: «Μάχη» για τον «μπλε» πάγκο, στη λίστα και ο Ντε Τσέρμπι

Η ρήτρα που θα έχει ο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον για το φετινό καλοκαίρι

bet365

Όλο και πιο κοντά στον διάδοχο του Ποτσετίνο βρίσκεται η Τσέλσι, με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να «παίζει» επίσης δυνατά για τον «μπλε» πάγκο.

Στο «σαφάρι» του αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Ποτσετίνο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Τσέλσι. Μετά την απόφαση να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του Αργεντινού, οι «μπλε» προσπαθούν να κλείσουν άμεσα την τρύπα στον πάγκο τους προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζει και η Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται και ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην Μπράιτον, καθώς οι δύο πλευρές έβαλαν τέλος στη συνεργασία τους. Έτσι η Τσέλσι βλέπει με καλό... μάτι την περίπτωση του Ντε Τσέρμπι ο οποίος δεν είναι φυσικά ο μόνος που εξετάζεται σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο ΜακΚένα της Ίπσιουιτς βρίσκεται επίσης στα «ραντάρ» όπως και ο Μαρέσκα της Λέστερ. Ο Τόμας Φρανκ της Μπρέντφορντ φέρεται να έχει επίσης μερικούς... θαυμαστές στην Τσέλσι, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επαφή μέχρι στιγμής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα