Τεν Χαγκ: «Ο Ράτκλιφ θέλει rebuild με εμένα εδώ»

Τεν Χαγκ: «Ο Ράτκλιφ θέλει rebuild με εμένα εδώ»

Newsroom
τεν χαγκ

bet365

Σύμφωνα με δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ βλέπει την επόμενη ημέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολλανδό τεχνικό στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Αβέβαιο εξακολουθεί να είναι το μέλλον της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρότι στη Γερμανία δείχνουν σίγουροι για τη συμφωνία ανάμεσα στην αγγλική ομάδα και τον Τόμας Τούχελ, ο Έρικ Τεν Χαγκ φέρνει νέα δεδομένα.

Με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του, ο Ολλανδός τεχνικός προχώρησε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση, τονίζοντας ότι έχει ενημερωθεί από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για το rebuild που ετοιμάζεται. Το πιο σημαντικό ωστόσο στις δηλώσεις του Τεν Χαγκ, είναι το ότι ο ίδιος δηλώνει ότι ο Άγγλος δισεκατομμυριούχος του έχει αποκαλύψει πως το rebuild θα γίνει με εκείνον!

«Με έχουν ενημερώσει για τις αλλαγές. Θέλουν να αλλάξουν τα πάντα και ότι θέλουν να κάνουν rebuild με εμένα εδώ. Αυτό μου έχουν πει», δήλωσε ο Τεν Χαγκ, προχωρώντας σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί ιδιαιτέρως.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα