Ρόδρι: «Έπιασε» Μαλντίνι - Αλμπερτίνι και πάει για ιστορικό παγκόσμιο ρεκόρ!

Ρόδρι: «Έπιασε» Μαλντίνι - Αλμπερτίνι και πάει για ιστορικό παγκόσμιο ρεκόρ!

Ροδρι

bet365

Ο... άχαστος Ρόδρι έφτασε τα 73 διαδοχικά παιχνίδια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι χωρίς ήττα και «ισοφάρισε» τους Αλμπερτίνι - Μαλντίνι, ενώ θέλει ακόμα ένα ματς για να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο «Invincible» Ρόδρι συνεχίζει να οδηγεί τη Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο των επιτυχιών εκ του... ασφαλούς! Ο Ισπανός αμυντικός χαφ είναι ήδη ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα αήττητα παιχνίδια στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, από όταν έφτασε στο «milestone» των 59 παιχνιδιών και πλέον πάει για παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο 27χρονος μέσος ήταν βασικός στο «διπλό» - τίτλου επί της Τότεναμ στο Λονδίνο και έφτασε τα 73 διαδοχικά ματς δίχως ήττα με τη φανέλα των Πολίτων. Ο Ρόδρι ισοφάρισε των Αλμπερτίνι (46-27-0,15/1/89 – 10/4/1993) και Πάολο Μαλντίνι (50-23-0, 26/5/91 – 7/3/93) στη Μίλαν και αν αγωνιστεί βασικός στο τελευταίο ματς της Premier League, κόντρα στη Γουέστ Χαμ (19/5) και η ομάδα του δεν χάσει θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στον κόσμο που μένει «αλώβητος» για 74 σερί παιχνίδια.

Οι πρωταθλητές της Premier League έχουν ηττηθεί στη φετινή αγωνιστική περίοδο από Άστον Βίλα (1-0), Άρσεναλ (1-0), Γουλβς (2-1) για το πρωτάθλημα και από τη Νιούκαστλ (1-0) για το League Cup και σε κανένα εξ εαυτών δεν αγωνίστηκε ο Ρόδρι. Επίσης ο Ισπανός δεν έπαιξε στην ήττα από Μπρέντφορντ με 1-0 την περασμένη σεζόν (28/5/2023).

Τελευταίο ματς που αγωνίστηκε υπόι τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα και η ομάδα του έχασε ήταν ενάντια στην Τότεναμ στο Λονδίνο στις 5 Φεβρουαρίου του 2023. Σε αυτό το διάστημα έχει παίξει σε 57 νίκες της Μάντσεστερ Σίτι και 16 ισοπαλίες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα