Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 2-2: Έπαιξε με τη φωτιά και... κάηκε στο 90+3'

Ιάσονας Θεριός
sheff_chelsea

bet365

Για ακόμη μια φορά, η... ανωριμότητα της Τσέλσι έκανε την εμφάνισή της και την υποχρέωσε να δει τη μαχητικότατη ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να της αποσπά την ισοπαλία (2-2) χάρη στο γκολ του ΜακΜπέρνι στο 90+3'.

Ανεπίδεκτη... μαθήσεως η Τσέλσι, αρνείται να παρουσιάσει, έστω στο ελάχιστο, τα δείγματα συνέπειας που τόσο πολύ της έχουν λείψει φέτος! Λίγες μέρες μετά την επική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Μπλε ταξίδεψαν στο «Μπράμαλ Λέιν» με στόχο το - φαινομενικά εύκολο - «διπλό» που θα τους έφερνε πιο κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά, παρ'ότι προηγήθηκαν δις, είδαν τις Λεπίδες να παλεύουν μέχρι το τέλος και να αποσπούν την ισοπαλία 2-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη στο γκολ του Όλι ΜακΜπέρνι. Έτσι, έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο -2 από την επτάδα.

Ιδανικά ξεκίνησε το ματς για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 11' ο Γκάλαχερ εκτέλεσε το κόρνερ και ο ολομόναχος Τιάγκο Σίλβα με προβολή έκανε το 1-0. Αυτή πάντως, ήταν και η μοναδική πραγματικά καλή στιγμή της Τσέλσι στο πρώτο μέρος. Η Σέφιλντ ισορρόπησε γρήγορα και δικαιώθηκε αφού στο 32' με ωραία ενέργεια και πλασέ του Μπογκλ - που κόντραρε και άλλαξε πορεία - έφερε το ματς στα ίσα.

Η ποιότητα της Τσέλσι έδειξε να κάνει τη διαφορά σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ουραγός της Premier League στάθηκε πολύ καλά. Στο 66', ο Μαντουέκε με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Ποτσετίνο και έφτασε μερικά λεπτά από το να της χαρίσει τη νίκη. Το σύνολο του Γουάιλντερ πάντως δεν τα παράτησε ποτέ και με κοντινό τελείωμα του ΜακΜπέρνι στο 90+3' απέσπασε την ισοπαλία, σοκάροντας τους Μπλε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα