Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έβαλε τον τραυματία Κόλγουιλ να παίξει σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έβαλε τον τραυματία Κόλγουιλ να παίξει σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια

mauricio_pochettino_chelsea

bet365

Ακόμα μια απόφαση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που έχει προκαλέσει ντόρο, με τον Αργεντίνο τεχνικό της Τσέλσι να έχει... ρίξει τον Λιβάι Κόλγουιλ σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια γνωρίζοντας ότι ο Άγγλος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Τσέλσι. Παρά το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα που έγινε το περασμένο καλοκαίρι και τις πολλές δαπάνες στο μεταγραφικό παζάρι, οι «μπλε» δεν δείχνουν βελτίωση και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας ωστόσο ακόμα ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βλέπει συνεχώς να του ασκείται κριτική για τις αποφάσεις που παίρνει. Ο Αργεντίνος δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της Τσέλσι και θεωρείται ο βασικός υπαίτιος για την εικόνα και τη βαθμολογική κατάταξη των «μπλε». Οι αποφάσεις του ωστόσο δεν τον βοηθούν, με τα αγγλικά Μέσα να αποκαλύπτουν ότι αποφάσισε να βάλει τον Λιβάι Κόλγουιλ σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, γνωρίζοντας ότι ο Άγγλος στόπερ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο μετατάρσιο.

Σύμφωνα με την «Athletic» ο Κόλγουιλ τραυματίστηκε τον περασμένο Φλεβάρη σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Οι γιατροί επικοινώνησαν με τον Ποτσετίνο και του ανέφεραν το πρόβλημα του Άγγλου. Η απόφαση του Ποτσετίνο ωστόσο ήταν να... ρίξει τον Κόλγουιλ ως βασικό στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της Τσέλσι, ανάμεσα τους και ο τελικός του Carabao Cup με τη Λίβερπουλ στον οποίο ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά.

Ο Κόλγουιλ τελικά δεν άντεξε και μια εβδομάδα αργότερα τέθηκε νοκ άουτ στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ. Από τις 2 του Μαρτίου, ο Άγγλος δεν έχει αγωνιστεί ξανά, καθώς ο τραυματισμός του έχει επιβαρυνθεί με αποτέλεσμα να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα εδώ και έναν μήνα!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα