Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην... αντεπίθεση οι Ρεντς - Ασκούν έφεση και ελπίζουν στην άρση του -4

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην... αντεπίθεση οι Ρεντς - Ασκούν έφεση και ελπίζουν στην άρση του -4

notixgam

bet365

Έφεση για την τιμωρία της και την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών είναι έτοιμη να ασκήσει η Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως μετέδωσε το Athletic.

Στη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League κατρακύλησε πριν από επτά ημέρες η Νότιγχαμ Φόρεστ, όταν γνωστοποιήθηκε η ποινή της για την παραβίαση των οικονομικών κανονισμών της λίγκας.

Οι Ρεντς τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών και βρέθηκαν στη 18η θέση του πρωταθλήματος, ωστόσο ελπίζουν να πάρουν πίσω τους βαθμούς τους στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Αφού δήλωσαν «εξαιρετικά απογοητευμένοι» με την Premier League, αποφάσισαν πλέον να περάσουν στην... αντεπίθεση και να ασκήσουν, σύμφωνα με το Athletic, έφεση για την τιμωρία τους.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η Νότιγχαμ επί της ουσίας «ομολόγησε» πως ξεπέρασε το όριο των εξόδων της βάση των κανονισμών της λίγκας, ωστόσο θεωρεί την τιμωρία της υπερβολική.

Η όλη διαδικασία πάντως, δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, ενώ μάλιστα η απόφαση της έφεσης της Φόρεστ δεν είναι απίθανο να εκδοθεί ακόμα και μετά το τέλος της φετινής Premier League!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα