Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχθηκε τον Βρετανό πρωθυπουργό για καλό σκοπό

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχθηκε τον Βρετανό πρωθυπουργό για καλό σκοπό

Newsroom
marinakis_forest

bet365

Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ, ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ το λανσάρισμα της νέας σπουδαίας της πρωτοβουλίας.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προχώρησε σε ακόμα μια σπουδαία πρωτοβουλία για την κοινότητά της, λανσάροντας τη νέα της καμπάνια «A New Vision for Sport». Μάλιστα, το «παρών» σε σχετική εκδήλωση έδωσε και ο ισχυρός άνδρας των Ρεντς, Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος υποδέχθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ.

Η πρωτοβουλία της Φόρεστ αφορά τη δέσμευση για τη διασφάλιση ότι σε κάθε ενήλικα και σε κάθε παιδί στο Νότιγχαμσαϊρ παρέχεται ο χρόνος και οι εγκαταστάσεις για άσκηση για το καλό της υγείας τους και για την ευημερία τους.

Σε προσωπική τους συζήτηση, ο Βρετανός πρωθυπουργός συνεχάρη τον Μαρινάκη για την προσφορά του στην περιφέρεια του Νότιγχαμσαϊρ.

«Αυτή η πρωτοβουλία για να διασφαλίσουμε ότι κάθε παιδί και ενήλικας στην περιοχή έχει πρόσβαση σε τουλάχιστον μία ώρα άσκησης κάθε εβδομάδα είναι πολύ σημαντική και θα καταβάλουμε όλη μας την ενέργεια και τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό είναι δυνατό.

Ό,τι χρειάζεται για να πετύχει αυτό το έργο, ό,τι επένδυση απαιτείται, προσωπικά δεσμεύομαι να την κάνω για αυτήν την περιοχή. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε ένα έργο που μπορεί να αλλάξει το μέλλον των παιδιών μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την υποστήριξή του και όλους όσοι θα συμβάλουν στην επιτυχία αυτού του έργου», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα