Λίβερπουλ: Ο Έντουαρτζ «έκλεισε» και τον επικεφαλής του σκάουτινγκ της Μπόρνμουθ

Λίβερπουλ: Ο Έντουαρτζ «έκλεισε» και τον επικεφαλής του σκάουτινγκ της Μπόρνμουθ

Newsroom
liverpool_eul

bet365

Μια ακόμη προσθήκη στο οργανόγραμμα της Λίβερπουλ με τον Μάικλ Έντουαρντς να «κλείνει» και τον Μαρκ Μπέρτσιλ από την Μπόρνμουθ για το πόστο του επικεφαλής σκάουτινγκ.

Μια ακόμη κίνηση με πρωτοβουλία του Μάικλ Έντουαρντς έκλεισε η Λίβερπουλ. Λίγα 24ωρα μετά τη συμφωνία με τον Ρίτσαρντ Χιουζ από την Μπόρνμουθ για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, η Λίβερπουλ έδωσε τα χέρια με ένα ακόμα μέλος των «κερασιών». Ο λόγος για τον επικεφαλής του σκάουτινγκ της Μπόρνμουθ, τον Μαρκ Μπέρτσιλ ο οποίος θα μπει στο οργανόγραμμα της Λίβερπουλ με εισήγηση του Έντουαρτνς.

Μια καταλυτική κίνηση για τη Λίβερπουλ αλλά και για τον ίδιο τον Έντουαρτνς που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το χτίσιμο της νέας εποχής της Λίβερπουλ η οποία από το καλοκαίρι θα αλλάξει σελίδα, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο Μπέρτσιλ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Λίβερπουλ και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τη Λίβερπουλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα