Γκουαρδιόλα σε Χάαλαντ: «Αν τραυματιστείς με τη Νορβηγία, θα σε κυνηγήσω»

Χάαλαντ - Γκουαρδιόλα

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχασε την ευκαιρία να... αστειευτεί με μια ατάκα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος τον προειδοποίησε να γυρίσει σώος και αβλαβής από την εθνική Νορβηγίας.

Υποχρεώσεις με την εθνική Νορβηγίας είχε το πρόγραμμα του Έρλινγκ Χάαλαντ στο διάλειμμα της αγωνιστικής δράσης στα πρωταθλήματα, με τον θηριώδη φορ να ενσωματώνεται στο γκρουπ ενόψει του φιλικού αγώνα κόντρα στην Τσεχία (22/3).

Σε μια από τις προπονήσεις ωστόσο ο Νορβηγός τρόμαξε άπαντες σε Νορβηγία και Μάντσεστερ Σίτι με μια κραυγή πόνου κατά τη διάρκεια μιας μονομαχίας, δίχως πάντως να προκληθεί ο παραμικρός τραυματισμός.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Χάαλαντ μίλησε για τη φυσική του κατάσταση και το επιβαρυμένο πρόγραμμα, για τις υποχρεώσεις του με την εθνική, αλλά και την ατάκα - προειδοποίηση του Πεπ Γκουαρδιόλα...

«Ένας παίκτης μπορεί να κουραστεί περισσότερο από άλλους. Κάποιοι αντέχουν λιγότερο. Το πρόβλημα δεν είναι να παίζουμε τα παιχνίδια, αλλά ότι πέφτει η ποιότητα. Δεν μπορείς να περιμένεις να τρέξει κάποιος σε 70 αγώνες και με περισσότερα από 1.000 τρεξίματα ανά παιχνίδι. Η ποιότητα πέφτει. Αν υπάρχουν πολλά παιχνίδια... Τι πρέπει να κάνω; Απλά πρέπει να παρακολουθώ τον ρυθμό των αγώνων».

«Είναι ωραίο να παίζεις για τη χώρα σου. Αλλά είναι διαφορετικό να αντιμετωπίσεις την Άρσεναλ το επόμενο Σαββατοκύριακο από ότι με την Τσεχία εντός έδρας αυτή τη φορά. Δεν θα πω ψέματα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Τι κάνεις όμως; Υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στο ημερολόγιο» ανέφερε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για κάποια πιθανή συμβουλή από τον Γκουαρδιόλα τόνισε πως

«Το μόνο πράγμα που μου είπε ο Πεπ ήταν: "Αν δεν είσαι υγιής όταν επιστρέψεις, θα σε κυνηγήσω"» κατέληξε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα