Νιούκαστλ: Ο Μαντσίνι στο προσκήνιο, με τον Χάου να είναι υπ' ατμόν

Νιούκαστλ: Ο Μαντσίνι στο προσκήνιο, με τον Χάου να είναι υπ' ατμόν

Μαντσίνι

bet365

Στη Νιούκαστλ δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσουν ή όχι με τον Χάου και το όνομα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήδη «παίζει» για το σύλλογο.

Φαίνεται πως η εποχή του Εντι Χάου στη Νιούκαστλ φτάνει στο τέλος της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γκράιμι Μπέιλι «ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έχει εμφανιστεί ως επιλογή για τη Νιούκαστλ, εάν αποφασιστεί να αποχωρήσει ο Εντι Χάου αυτό το καλοκαίρι».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, η ιστοσελίδα hitc.com επικαλίεται πηγές, σύμφωνα με τις οποίες μαρκάρονται πιθανοί στόχοι για την περίπτωση που πρθεί η απόφαση για αντικατάσταση του Χάου.

Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πιο κάτω ότι δεν υπάρχει κάποιο σαφές σημάδι για αντικατάσταση του Χάου και τονίζεται ότι απλώς τσεκάρουν τους στόχους τους για το μέλλον εφόσον φυσικά χρειαστεί.

To εν λόγω Μέσο, τονίζει πως ένα από τα ονόματα που θα μπορούσαν να απασχολήσουν το σύλλογο είναι ο Μαντσίνι – ο οποίος έχει ήδη ισχυρούς δεσμούς με την PIF (Saudi Public Investment Fund), καθώς φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αναλάβει ο Ιταλός τη Σαουδική Αραβία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα