Σίτι: Ο θυμός του Ντε Μπρόινε με τον Γκουαρδιόλα και η αντίδραση του Ισπανού προπονητή

Σίτι: Ο θυμός του Ντε Μπρόινε με τον Γκουαρδιόλα και η αντίδραση του Ισπανού προπονητή

Newsroom
ντε μπρόινε γκουαρδιολα

bet365

Η απόφαση του Γκουαρδιόλα να τον κάνει αλλαγή με περισσότερα από 20 λεπτά να απομένουν και το σκορ να είναι ισόπαλο δεν άρεσε στον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία μετά την αντικατάσταση του Βέλγου από τον Ισπανό προπονητή στο 69ο λεπτό του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ. Ο έμπειρος μέσος κάθισε στον πάγκο ενώ απέμεναν περισσότερα από 20 λεπτά και το σκορ ήταν ισόπαλο.

Ο Γκουαρδιόλα προσπάθησε να αλλάξει την πορεία του αγώνα θυσιάζοντας τους Ντε Μπρόινε και Άλβαρες για να βάλει τους Ζερεμί Ντόκου και Ματέο Κόβατσιτς και να προσπαθήσει να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή. Ο Ντε Μπρούινε εξέφρασε τη δυσφορία του για την αντικατάστασή του, έστω και στον πάγκο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του έμπειρου τεχνικού.

«Ο Ντε Μπρόινε παραπονιέται. Παραπονιέται με σωστό τρόπο», σχολίασε ο Γκάρι Νέβιλ στο Sky Sport.

«Μου αρέσει αν είναι αναστατωμένος, είναι καλό Είναι χαρούμενος τώρα. Ήξερε τι μας έλειπε, έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα. Στη συνέχεια, αφού έφυγε, τα πήγαμε καλύτερα. Αλλά ακούστε, Κέβιν... τι να πω για τον Κέβιν; Τον χρειαζόμαστε και είναι σημαντικός» δήλωσε ο Πεπ για τον ΚdB.

Γκουαρδιόλα και ο Ντε Μπρόινε αγκαλιάστηκαν αργότερα στον αγωνιστικό χώρο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα