Λίβερπουλ: Έριξε «άκυρο» στον Μπαπέ!

Λίβερπουλ: Έριξε «άκυρο» στον Μπαπέ!

mbappe_france_celebration

bet365

Ο Κίλιαν Μπαπέ προτάθηκε στη Λίβερπουλ από τους εκπροσώπους του ωστόσο οι «reds» έκλεισαν την πόρτα στο ενδεχόμενο να ντύσουν τον Γάλλο επιθετικό στα κόκκινα.

Αβέβαιο εξακολουθεί να είναι το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ, με τους Ισπανούς ωστόσο να τονίζουν ότι ο Γάλλος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος σούπερ σταρ ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφαση του, την οποία αναμένεται να τη γνωστοποιήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Παρότι η Ρεάλ φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του Μπαπέ, ο κύκλος του Γάλλου φέρεται να τον πρότεινε στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την «Indepedent» οι εκπρόσωποι του Μπαπέ πρότειναν τον Γάλλο στη Λίβερπουλ ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος απέρριψε το ενδεχόμενο αυτό.

Ο λόγος που η Λίβερπουλ είπε «όχι» στον Μπαπέ

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο λόγος που η Λίβερπουλ είπε «όχι» στον Γάλλο είναι ο αυστηρός κανονισμός που έχει θέσει στα συμβόλαια της. Οι «κόκκινοι» είναι ξεκάθαροι όσον αφορά τους μισθούς τους και πάντοτε θέτουν ένα συγκεκριμένο όριο, το οποίο δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να καλύψει τα οικονικά «θέλω» του Κίλιαν Μπαπέ.

Έτσι η Λίβερπουλ δεν μπήκε καν στον κόπο να διαπραγματευτεί μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Μπαπέ και για αυτό αποφάσισε να απορρίψε αμέσως την πρόταση των ανθρώπων που εκπροσωπούν τον Γάλλο σούπερ σταρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα