Οι σύζυγοι των Γκουντογκάν, Ζορζίνιο και Μαχρέζ κάνουν ταινία πως είναι να ζεις δίπλα σε έναν ποδοσφαιριστή

Newsroom
Ντοκιμαντέρ

bet365

Ένα ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με την «Amazon» γυρίζουν οι σύζυγοι των Γκουντογκάν, Ζορζίνιο και Μαχρέζ μέσα από το οποίο αποκαλύπτουν πως είναι η ζωή δίπλα σε έναν top class επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ που αφορά τις συζύγους των ποδοσφαιριστών ετοιμάζει το «Amazon». Το «Married to the game» θα είναι ένα ντοκιμαντέρ που θα επικεντρώνεται στις ζωές των WAGS και στον τρόπο ζωής δίπλα από έναν top class επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, το Amazon επέλεξε τις συζύγους των Γκουντογκάν, Ζορζίνιο και Μαχρέζ για αυτό το νέο πρότζεκτ, θέλοντας να δείξει πλάνα και λεπτομέρειες από το πως είναι να ζει κάποιος δίπλα σε έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου. Οι Τέιλορ Γουόρντ (σύζυγος του Ριγάντ Μαχρέζ), η Κατ Χάρντινγκ (σύντροφος του Ζορζίνιο) και η Σάρα Γκουντογκάν (σύζυγος του Ιλκάι Γκουντογκάν) μιλάνε στο trailer και αποκαλύπτουν μερικά στοιχεία για το τι θα ακολουθήσει στο ντοκιμαντέρ.

«Ήξερα ότι η ζωή του ποδοσφαιριστή έχει τον κίνδυνο να βρεθείς κάπου αλλού, αλλά πίστευα ότι αν έφευγε από τη Σίτι θα πηγαίναμε μέχρι το Λονδίνο... Κι όμως με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι μετακομίζουμε στη Σαουδική Αραβία. Όλο αυτό ήταν ένα σοκ. Ο Ριγάντ είναι αυτός ο τύπος. Ευθύς και ωμός, άμεσος, αλλά ταυτόχρονα ήρεμος και υποστηρικτικός», αναφέρει η Τέιλορ Γουόρντ η οποία στέκεται στη μεταγραφή του Μαχρέζ στη Σαουδική Αραβία.

Από την άλλη, η Κατ Χάρντινγκ δίνει λεπτομέρειες για το... post game μιας ήττας μιλώντας για τη διάθεση του Ζορζίνιο μετά από αρνητικά αποτελέσματα: «Αλλάζει όλη σου η ζωή γιατί τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το πρόγραμμα του συντρόφου σου! Επί της ουσίας δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα εκτός κι αν πρόκειται να συμβεί τον Ιούνιο!

Πολλές φορές έχουμε κανονίσει δείπνο με φίλους και το ακυρώνουμε γιατί έχουν χάσει το παιχνίδι. Όταν συμβαίνει αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να του μιλήσω για 24 ώρες.. Δεν έχει τη διάθεση για κουβέντα»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα