Λίβερπουλ: Ο Τιάγκο επέστρεψε μετά από δέκα μήνες και χρειάστηκε... πέντε λεπτά για να τραυματιστεί ξανά!

Λίβερπουλ: Ο Τιάγκο επέστρεψε μετά από δέκα μήνες και χρειάστηκε... πέντε λεπτά για να τραυματιστεί ξανά!

thiago_alcantara_liverpool

bet365

Το... δράμα του Τιάγκο Αλκάνταρα συνεχίζεται, μιας και ο μέσος της Λίβερπουλ τραυματίστηκε ξανά, έχοντας μόλις επιστρέψει στη δράση από πολύμηνη απουσία.

Κάτι παραπάνω από αβέβαιο φαντάζει το μέλλον του Τιάγκο Αλκάνταρα. Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου με τη Λίβερπουλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και το να ανανεώσει δείχνει αμφίβολο. Ειδικά από τη στιγμή που οι Ρεντς οριακά τον έχουν... ξεχάσει. Τα προβλήματα τραυματισμών έχουν «φρενάρει» την καριέρα του και τον έχουν αναγκάσει να θυμίζει περισσότερο θεατή παρά ποδοσφαιριστή.

Για την ακρίβεια, το τελευταίο έτος ο Τιάγκο έχει γράψει μόλις 101 (!) λεπτά συμμετοχής σε συνολικά πέντε εμφανίσεις, αφού είχε αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης τους προηγούμενους δέκα μήνες με ένα πρόβλημα στο ισχίο. Ο 32χρονος γέμισε ελπίδα τους φίλους της Λίβερπουλ όταν έγινε γνωστό πως είναι έτοιμος να παίξει ξανά, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά.

Ο Τιάγκο χρειάστηκε μόλις... πέντε λεπτά για να τραυματιστεί ξανά, αφού αποκόμισε νέο μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού στην πρώτη του συμμετοχή μετά τον περασμένο Απρίλιο, στο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ. Ακόμα δε, δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο θα χρειαστεί να λείψει. Το σίγουρο πάντως είναι πως η... κατηφόρα των τραυματισμών δεν δείχνει να έχει τέλος για τον Ισπανό μέσο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα