Μάντσεστερ Σίτι - Χάαλαντ: Ο Νορβηγός επιστρέφει στη δράση

Μάντσεστερ Σίτι - Χάαλαντ: Ο Νορβηγός επιστρέφει στη δράση

haaland_manchester_city

bet365

Χάαλαντ, η επιστροφή! Ο Νορβηγός σταρ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε ξανά στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Επειτα από σχεδόν δύο μήνες και την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Άστον Βίλα, ο Χάαλαντ είναι διαθέσιμος ξανά, λύνοντας έτσι τα χέρια του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Νορβηγός στα ξεπέρασε τον τραυματισμό στον αστράγαλο, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το ιατρικό τιμ άναψε «πράσινο» για την επιστροφή. Θυμίζουμε, πως ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός από ότι εκτιμήθηκε αρχικά γι αυτό και ο Χάαλαντ καθυστέρησε να γυρίσει.

Ο Γκουαρδιόλα τον πήρε στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (21:30, 31/01) με τη Μπέρνλι στο «Έτιχαντ» και όλα δείχνουν ότι ο Χάαλαντ θα πάρει χρόνο συμμετοχής. «Είμαστε πιο δυνατοί. Ο Έρλινγκ είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, σίγουρα. Έχει δύο μήνες εκτός, πολύ καιρό, αλλά νιώθει καλά» τόνισε ο Καταλανός τεχνικός. Ο 23χρονος φορ, είχε σκοράρει 19 γκολ σε 22 παιχνίδια για τη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις και είχε ξεκινήσει και τους 15 αγώνες της Premier League πριν από τον τραυματισμό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα