Άρσεναλ: Ο Αρτέτα σκοπεύει να φύγει στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με τη Sport

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα σκοπεύει να φύγει στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με τη Sport

Βασίλης Μπαλατσός
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα σκοπεύει να φύγει στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με τη Sport

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της καταλανικής «Sport» ο Μικέλ Αρτέτα σκοπεύει να φύγει στο τέλος της σεζόν από την Άρσεναλ.

Μετά τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Τσάβι φαίνεται πως ακόμα ένας προπονητής σκοπεύει να αποχωρήσει από τον πάγκο top ομάδας στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο λόγος για τον Μικέλ Αρτέτα της Άρσεναλ, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται πως έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του στους Λονδρέζους!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της καταλανικής «Sport» ο Ισπανός τεχνικός έχει ενημερώσει το περιβάλλον του πως έχει αποφασίσει να φύγει από το «Emirates» το καλοκαίρι. O 41χρονος κόουτς ανέλαβε την Άρσεναλ τον Δεκέμβριο του 2019 και έχει συμβόλαιο έως το 2025, όμως όπως αναφέρει το δημοσίευμα λόγω των καλών του σχέσεων με τη διοίκηση οι δυο πλευρές θα συμφωνήσουν σε διαζύγιο κοινή συναινέσει.

Την τρέχουσα σεζόν η Άρσεναλ έχει απολογισμό 19 νίκες, πέντε ισοπαλία και επτά ήττες. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην 3η θέση της Premier League, στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, έχουν προκριθεί στους «16» του Champions League, όμως έχουν αποκλειστεί από FA Cup και League Cup. Με τους Κανονιέρηδες έχει κατακτήσεις ένα FA Cup και δυο Community Shield.

Όπως αναφέρει η «Sport» ο Αρτέτα θεωρείται από τον Ζουάν Λαπόρτα ως ο εκλεκτός διάδοχος του Τσάβι, ενώ είναι μια επιλογή που αρέσει στους φίλους της Μπαρτσελόνα, όπως φαίνεται στα Social Media. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή του Βάσκου κόουτς με τους Καταλανούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα