Τεν Χαγκ: «Ο Σάντσο ξέρει τι πρέπει να κάνει αν θέλει να επιστρέψει στην ομάδα» (vid)

Τεν Χαγκ: «Ο Σάντσο ξέρει τι πρέπει να κάνει αν θέλει να επιστρέψει στην ομάδα» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Σάντσο

bet365

Ο Τζέιντον Σάντσο παραμένει εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σεπτέμβριο και σε δηλώσεις του ο Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε πως είναι ζήτημα του Βρετανού εξτρέμ αν θα επιστρέψει στην ομάδα.

Σε... εξορία από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ο Τζέιντον Σάντσο. Στις 14 Σεπτεμβρίου οι Κόκκινοι Διάβολοι ανακοίνωσαν πως ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ μέχρι νεωτέρας θα προπονείται χωριστά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, καθώς είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Αφού πρώτα είχε ξεσπάσει μέσω Social Media κατά του προπονητή του, ο οποίος τον είχε «κόψει» από την αποστολή του ντέρμπι με την Άρσεναλ αρνήθηκε να απολογηθεί.

Παρά τις προσπάθειες των συμπαικτών του να τον μεταπείσουν ο Σάντσο παραμένει σταθερός στη θέση του και δεν δέχεται να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση του. Μάλιστα εδώ και εβδομάδες έχουν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια για τον 23χρονο ενόψει Γενάρη.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπόρνμουθ (9/12, 17:00) ρωτήθηκε για την πιθανή επιστροφή του Σάντσο και τόνισε πως πρόκειται για αποκλειστικά δικό του ζήτημα.

«Ο Τζέιντον ξέρει τι πρέπει να κάνει αν θέλει να επιστρέψει κι εξαρτάται από αυτόν. Πρόκειται για μια κουλτούρα, κάθε παίκτης πρέπει να ανταποκρίνεται σε ορισμένα πρότυπα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός κόουτς της Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα