Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς περιθώρια ο Τεν Χαγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς περιθώρια ο Τεν Χαγκ

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς περιθώρια ο Τεν Χαγκ

bet365

Ο Τεν Χαγκ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με τον Ολλανδό να τονίζει πως η νίκη κόντρα στη Φούλαμ είναι... μονόδρομος.

Η Γιουνάιτεντ διέψευσε τα περί απόλυσης του Τεν Χαγκ, ωστόσο το αυριανό (4/11) κόντρα στη Φούλαμ θεωρείται αρκετά κομβικό για τον Ολλανδό τεχνικό. Άλλωστε, η Μάντσεστερ βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 5 νίκες και ισάριθμες ήττες και φυσικά δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Ο Τεν Χαγκ στάθηκε στην αναμέτρηση του Λονδίνου και τόνισε: «Πρέπει να νικήσουμε. Δεν ψάχνω δικαιολογίες αν δεν κερδίζουμε. Οι παίκτες θέλουν να επανορθώσουν. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις, πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Είδαμε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές πέρσι. Εγώ έχω την ευθύνη να τους κάνω να παίζουν καλύτερα. Δίνω ό,τι μπορώ. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον, θα είμαστε μια ομάδα πολύ δύσκολο να νικηθεί».

Θυμίζουμε, πως οι Τimes σε δημοσίευμά τους υποστήριξαν πως ο 53χρονος προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από την Γιουνάιτεντ, με τους Ζιντάν, Αμορίμ να είναι στην κορυφή της λίστας για να τον διαδεχθούν. Η διοίκηση διέψευσε τα σενάρια και ευελπιστεί πως στα επόμενα τρία με Φούλαμ, Κοπεγχάγη και Λούτον οι «Κόκκινοι» θα επιστρέψουν στις νίκες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα