Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Αφεντικό με τρομερό Χάαλαντ!

bet365

Το 191ο ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι Μπλε! Η Σίτι πέρασε χαλαρά από το Ολντ Τράφορντ, διέλυσε με 3-0 τη Γιουνάιτεντ και έκανε ακόμα μεγαλύτερα τα προβλήματά της...

Ντέρμπι; Η νίκη κόντρα στην Κοπεγχάγη απλά... κουκούλωσε λίγο τα σοβαρά προβλήματα της Γιουνάιτεντ! Η Σίτι φρόντισε να αποκαλύψει τις αδυναμίες της αντιπάλου, να επικρατήσει εύκολα με 3-0 και να πλησιάσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τεν Χαγκ αποδοκιμάστηκε για τις επιλογές του και τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τον Ολλανδό. Αλλωστε, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, μετά το 3-0 αποχώρησαν από το Ολντ Τράφορντ. Στο -8 από την τετράδα οι «Κόκκινοι» που συνεχίζουν να ψάχνονται...

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, με μοναδικό στόχο να πιέσει και να αναγκάσει την αντίπαλό της στο εύκολο λάθος. Ωστόσο, η Σίτι χρειάστηκε λίγα λεπτά για να πάρει τον έλεγχο, να κυκλοφορήσει καλύτερα και να φανεί απειλητική. Μάλιστα, στο 8ο λεπτό είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Ονάνα με τρομερή επέμβαση νίκησε τον Φόντεν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι, με τον γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ να κρατά το μηδέν και στην προσπάθεια του Γκρίλις. Στο 26’ ο Τίρνι πήγε στο VAR για το τράβηγμα του Χόιλουντ στον Ρόδρι, φάση που έγινε στο… 22’.

Ο Χάαλαντ βρέθηκε στην άσπρη βούλα και πέτυχε το 1-0! Μια κούρσα του Χόιλουντ και ένα σουτ του Μακ Τόμινεϊ ήταν ό,τι καλύτερο ως απάντηση των γηπεδούχων. Η Σίτι θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ονάνα έκανε απίθανη επέμβαση στην κεφαλιά του Χάαλαντ.

Η Σίτι έκανε ό,τι ήθελε στο ντέρμπι!

H αλλαγή του Αμραμπατ και η είσοδος του Μάουντ, δεν έκανε καλύτερα τα πράγματα για τη Γιουνάιτεντ. Η Σίτι ήταν απόλυτη κυρίαρχος και στο 49ο λεπτό, απλά σφράγισε τη νίκη! Η μπάλα... κρύφτηκε, ο Γκρίλις με τον Σίλβα συνδυάστηκαν υπέροχα και ο Χάαλαντ από τη σέντρα του τελευταίου πέτυχε το 2-0. Η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ψαχνόταν στο γήπεδο, την ώρα που η αντίπαλός της έκανε ό,τι ήθελε.

Ο Ονάνα ήταν εξαιρετικός σε σουτ των Γκρίλις, Χάαλαντ προσπαθώντας να κρατήσει την ομάδα του... ζωντανή. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί, αν στο 69' ο Ράσφορντ έστελνε την μπάλα στα δίχτυα! Το πλασέ κατέληξε άουτ κι εκεί τελείωσαν και οι ελπίδες της Γιουνάιτεντ. Στο 80' ο Φόντεν διαμόρφωσε το 3-0 και μεγάλωσε την εσωστρέφεια στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα