Η Λέστερ αποχαιρέτησε τον Αζάρ που της έδωσε το πρωτάθλημα το 2016

Ανδρέας Σουλάι
hazard

bet365

Το δικό της μήνυμα προς τον Έντεν Αζάρ έστειλε η Λέστερ, μετά την απόφαση του Βέλγου εξτρέμ να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Φινάλε στην καριέρα του αποφάσισε να δώσει ο Έντεν Αζάρ. Έπειτα από 16 χρόνια τίτλων, γκολ και πολλών επιτυχιών, ο Βέλγος άσος ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μόλις σε ηλικία 32 ετών.

Οι περισσότεροι θα θυμούνται τον Αζάρ για τη φοβερή επταετία του στην Τσέλσι, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να τοποθετήσει τον εαυτό του ανάμεσα στους κορυφαίους του πλανήτη, καθώς με τη δική του μεγάλη συνεισφορά οι «μπλε» έφτασαν σε πολλούς τίτλους.

Ωστόσο, ο Βέλγος κατάφερε να βοηθήσει και τη Λέστερ, καθώς έβαλε και εκείνος το... λιθαράκι του στην ολοκλήρωση της πιο «τρελής» ιστορίας στην Premier League τον 21ο αιώνα. Ο Αζάρ ήταν αυτός που εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016 για τις «αλεπούδες», καθώς το δικό του γκολ απέναντι στην Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έδωσε οριστικά τον τίτλο στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η Λέστερ δεν ξέχασε τον Βέλγο και του σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της ανακοίνωσης της απόσυρσης του, δίνοντας του τις καλύτερες ευχές για το μέλλον του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα