Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέβαλε διά βίου από το γήπεδο τον οπαδό για το βλάσφημο μήνυμα κατά των θυμάτων του Χίλσμπορο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέβαλε διά βίου από το γήπεδο τον οπαδό για το βλάσφημο μήνυμα κατά των θυμάτων του Χίλσμπορο

notenough97

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέβαλε μια για πάντα από το γήπεδο τον οπαδό που πήγε στον τελικό του FA Cup και φορούσε μια φανέλα που προσέβαλε τη μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο.

Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε στον τελικό του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι με φανέλα «Not Enough» και το νούμερο 97. Προφανώς πρόκειται για βλάσφημο μήνυμα, που προσέβαλε τη μνήμη των 97 θυμάτων του Χίλσμπορο, θεωρώντας τους νεκρούς από την τραγωδία οπαδούς της Λίβερπουλ «όχι αρκετούς».

Οι Αρχές προχώρησαν τη σύλληψη του και οι Κόκκινοι Διάβολοι τον τιμώρησαν παραδειγματικά. Ο 33χρονος Τζέιμς Γουάιτ υποστήριξε ότι η φανέλα αναφερόταν στον παππού του, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών και δεν είχε αρκετά παιδιά.

Το δικαστήριο προφανώς δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε τετραετή απαγόρευση εισόδου σε οποιοδήποτε γήπεδο και του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ. Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ τον απέβαλε διά βία από το γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα