Ρούμπεν Νέβες: Δεν περιμένει άλλο την Μπαρτσελόνα, κλείνει στην Αλ Χιλάλ

Ρούμπεν Νέβες: Δεν περιμένει άλλο την Μπαρτσελόνα, κλείνει στην Αλ Χιλάλ

bet365

Σύμφωνα με τον Ματέο Μορέτο της Relevo η Αλ Χιλάλ και η Γουλβς τα βρήκαν για την πώληση του Ρούμπεν Νέβες αντί 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Η υπομονή της Γουλβς και του Ρούμπεν Νέβες... εξαντλήθηκε. Οι δυο πλευρές περίμεναν προσφορά από την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. Τελικά η πρόταση που ανέμεναν οι Λύκοι για τον αρχηγό τους ήρθε από την Αλ Χιλάλ.

Σύμφωνα με τον Ματέο Μορέτο της Relevo οι Σαουδάραβες δίνουν 55 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Πορτογάλου χαφ και προσφέρουν ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ υπάρχει πλαίσιο συμφωνίας, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Η Γουλβς αγόρασε τον 26χρονο μέσο από την Πόρτο το 2017 αντί 18 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτά τα χρόνια μέτρησε 253 εμφανίσεις με 30 γκολ και 13 ασίστ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 41 συμμετοχές, σκόραρε έξι φορές και έδωσε μια ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα