Κόντε για την αποχώρησή του απ' την Τότεναμ: «Κάποιοι αποφάσισαν να συμβιβαστούν με λιγότερα»

Κόντε για την αποχώρησή του απ' την Τότεναμ: «Κάποιοι αποφάσισαν να συμβιβαστούν με λιγότερα»

Κόντε για την αποχώρησή του απ' την Τότεναμ: «Κάποιοι αποφάσισαν να συμβιβαστούν με λιγότερα»

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε έριξε ένα καρφί προς την Τότεναμ, κατηγορώντας την ομάδα του βόρειου Λονδίνου για έλλειψη φιλοδοξίας.

Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αποχώρησε από την Τότεναμ αφού άσκησε δημόσια κριτική στους παίκτες του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τον Μάρτιο, ισχυρίζεται ότι ο σύλλογος «αποφάσισε να συμβιβαστεί με λιγότερα» αφήνοντάς τον να φύγει. Μετά την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού οι Σπερς υποχώρησαν από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και συνέχισαν να υποχωρούν στον πίνακα της Premier League, αποτυγχάνοντας να προκριθούν εντελώς στην Ευρώπη. Ο Στελίνι ανέλαβε ως υπηρεσιακός μετά την αποχώρηση του 53χρονου προτού αντικατασταθεί από τον Ράιαν Μέισον, ο οποίος έχει πλέον μεταβιβάσει τη σκυτάλη στον Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο Κόντε είχε άμεσο αντίκτυπο μετά την άφιξή του στο βόρειο Λονδίνο, πηγαίνοντας τους Σπερς στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Όταν έφτασα, η ομάδα ήταν στην όγδοη ή ένατη θέση, ωστόσο ανεβήκαμε στις θέσεις του Champions League», είπε ο Κόντε στην τελετή απονομής των βραβείων στο Αρέτσο την Τρίτη (13/06).

Στη συνέχεια, αυτή τη σεζόν, με την ομάδα στην τέταρτη θέση, αποφάσισα ότι έπρεπε να χωρίσουμε τους δρόμους μας με την Τότεναμ. Κάποιοι είχαν αποφασίσει να συμβιβαστούν με λιγότερα. «Η τελευταία εμπειρία, όπως όλες πραγματικά, είχε κάποια πράγματα που ήταν θετικά και άλλα λιγότερο. Η εμπειρία ήταν υπέροχη, κάναμε το μέγιστο δυνατό και δώσαμε ό,τι είχαμε ». Προτρέποντας ότι έχει ακόμα την πείνα να συνεχίσει στην προπονητική, ο νυν ελεύθερος κόουτς πρόσθεσε: «Εξακολουθώ να έχω την επιθυμία να προπονήσω, αυτό το πάθος δεν φεύγει ποτέ. Αν γινόταν, θα έπρεπε να κοιτάξω μέσα μου και να σκεφτώ ότι δεν ήταν πλέον σωστό να συνεχίσω να κάνω αυτό το επάγγελμα. Τούτου λεχθέντος, δεν ψάχνω σπασμωδικά για μια νέα δουλειά. Αν προέκυπτε κάτι σημαντικό και σοβαρό, που μου έδινε κίνητρο, τότε θα το σκεφτόμουν, στην Ιταλία ή στο εξωτερικό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα