Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώην κοπέλα του Άντονι τον κατήγγειλε για βιαιοπραγία και σωματική βλάβη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώην κοπέλα του Άντονι τον κατήγγειλε για βιαιοπραγία και σωματική βλάβη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώην κοπέλα του Άντονι τον κατήγγειλε για βιαιοπραγία και σωματική βλάβη
Σύμφωνα με το ESPN Βραζιλίας η πρώην κοπέλα του εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, κατήγγειλε στην αστυνομία τον διεθνή Βραζιλιάνο για βιαιοπραγία και σωματική βλάβη.

Περίπου 1,5 χρόνο μετά την σύλληψη του Μέισον Γκρίνγουντ ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN η πρώην κοπέλα του Άντονι τον κατήγγειλε στην αστυνομία του Σάο Πάολο για βιαιοπραγία, σωματική βλάβη και απειλές.

Στην κατάθεσή της η DJ και influencer Γκαμπριέλα Καβαλίν ανέφερε πως είχε σχέση με τον 23χρονο για σχεδόν δύο χρόνια και συζούσαν τόσο στο Άμστερνταμ (όταν έπαιζε για τον Άγιαξ) όσο και στο Μάντσεστερ. Στην κατάθεση της υποστηρίζει πως η πρώτη φορά, από τις τέσσερις που της επιτέθηκε, έγινε τον Ιούλιο του 2022, μετά τον χωρισμό του ζευγαριού σε ένα κλαμπ στο Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ο διεθνής με τη Βραζιλίας εξτρέμ, την απομάκρυνε από τη σκηνή με τη βοήθεια των σεκιούριτι, την τράβηξε από το χέρι και τα μαλλιά και την έσπρωξε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, ενώ εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος 17 εβδομάδων, και στις 21 του ίδιου μήνα απέβαλλε. Πάντως ξεκαθάρισε πως η απώλεια του παιδιού τους δεν προήλθε από αυτό το περιστατικό.

Το ζευγάρι έσμιξε ξανά, όμως υπήρξε και δεύτερη επίθεση του Άντονι, τον Ιανουάριο του 2023, λόγω ζήλειας. Σε ένα άλλο περιστατικό η Καβαλίν έκοψε το ε δάχτυλο του χεριού της από ένα ποτήρι που έσπασε ο Άντονι, με την φωτογραφία από το τραύμα να συμπεριλαμβάνεται στην καταγγελία, ενώ την ίδια μέρα ο Βραζιλιάνος φέρεται να της έσπασε και το κινητό. Όπως ανέφερε στις αρχές η Βραζιλιάνα στις 20 Μαΐου την απείλησε πως θα την δολοφονήσει αν την δει με άλλον άνδρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει τοποθέτηση τόσο από την πλευρά του διεθνή με τη Σελεσάο ακραίου επιθετικού, ούτε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι τον αγόρασαν το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας 95 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα