Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο ο Κάρσον των μηδέν συμμετοχών

Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο ο Κάρσον των μηδέν συμμετοχών

Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο με την Μάντσεστερ Σίτι ο Κάρσον των μηδέν συμμετοχών

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 37χρονο Σκοτ Κάρσον, ο οποίος δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι των «πολιτών» φέτος.

Για έναν ακόμα χρόνο θα συνεχιστεί η συνεργασία του Σκοτ Κάρσον με την Μάντσεστερ Σίτι μετά την ανανέωση του μεταξύ τους συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο. Ο 37χρονος Άγγλος τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι των «πολιτών» την φετινή σεζόν.

Ο λόγος της ύπαρξής τους στην ομάδα αφορά κυρίως τα αποδυτήρια, αλλά και την βοήθεια που δίνει στους υπόλοιπους τερματοφύλακες κατά την διάρκεια των προπονήσεων.

Αγωνίζεται στους «πολίτες» από το καλοκαίρι του 2019 κι έχει πραγματοποιήσει συνολικά μόλις δύο συμμετοχές με την γαλάζια φανέλα στα τέσσερα αυτά χρόνια.

Η ανακοίνωση αυτή έκανε χαρούμενους και τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Τζακ Γκρίλις να μην κρύβει την χαρά του και να κάνει retweet την είδηση αυτή γράφοντας «Τα καλύτερα νέα που άκουσα ποτέ» και βάζοντας το ιμότικον της κατσίκας, θέλοντας ουσιαστικά να τον πειράξει χαρακτηρίζοντάς goat (greatest of all time, δηλαδή καλύτερο όλων των εποχών) τον Σκοτ Κάρσον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα