Ο Γκουαρδιόλα ζητά γρήγορες αποφάσεις για τις κατηγορίες της Σίτι

Ο Γκουαρδιόλα ζητά γρήγορες αποφάσεις για τις κατηγορίες της Σίτι

Newsroom
pep_guardiola

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε απογοητευμένος από τον αργό ρυθμό της έρευνας για τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι και κάλεσε τους εμπλεκόμενους να επιταχύνουν τη διαδικασία.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε την Τρίτη (23/05) ότι η ομάδα θα κριθεί αθώα για τις 115 κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν από την Premier League τον Φεβρουάριο. Ο Καταλανός κόουτς πιστεύει ότι όσο πιο γρήγορα εκδικαστεί η υπόθεση από μια ανεξάρτητη επιτροπή, τόσο πιο γρήγορα θα έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν το όνομά τους και να απομακρύνουν κάθε υποψία για την εγκυρότητα της επιτυχίας τους.

Η Σίτι έχει κατακτήσει 15 μεγάλα τρόπαια τα τελευταία 15 χρόνια και θα γίνει η δεύτερη ομάδα στην ιστορία που θα κατακτήσει το τρεμπλ, αν προσθέσει το Champions League και το FA Cup στην τροπαιοθήκη της τις επόμενες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της Premier League το περασμένο Σαββατοκύριακο. «Αυτό που θα ήθελα είναι η Premier League και οι δικαστές να λάβουν [απόφαση] το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο Πεπ. «Τότε αν έχουμε κάνει κάτι λάθος, όλοι θα το ξέρουν, και αν είμαστε - όπως πιστεύουμε ως σύλλογος εδώ και πολλά χρόνια - στο σωστό δρόμο, τότε ο κόσμος θα σταματήσει να μιλάει γι' αυτό. Θα θέλαμε πολύ να συμβεί αύριο. Όχι, σήμερα το απόγευμα θα ήταν καλύτερα».

Στη συνέχεια ο πολύπειρος κόουτς ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει δεδομένα στους «Πολίτες» αν, όπως αναμένεται, δεν έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση της Premier League. «Θα μείνω την επόμενη σεζόν όσο υπάρχουν 110 παραβάσεις εναντίον μας. Μην ανησυχείτε, θα είμαστε εκεί. Αυτό που θα ήθελα είναι η Premier League και οι δικαστές να κάνουν κάτι το συντομότερο δυνατό».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η Σίτι φέρεται να ξεκίνησε νομικό αγώνα κατά των κατηγοριών, αμφισβητώντας τη νομιμότητα της έρευνας και την εμπλοκή του δικηγόρου που είναι υπεύθυνος για την πειθαρχική διαδικασία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα