Μαρτίνες για Μέσι: «Κόβω τον μισθό μου για να έρθει στην Άστον Βίλα»

Ο Μαρτίνες θυσιάζει τον μισθό του για να παίξει μαζί με τον Μέσι στη Βίλα

bet365

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ονειρεύεται να πίνει μάτε με τον Λιονέλ Μέσι στα Μίντλαντς και ουσιαστικά τον προσκάλεσε στην Άστον Βίλα, δηλώνοντας ότι θα θυσιάσει μέρος του μισθού του αν μπορούσε να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Το «bromance» του Εμιλιάνο Μαρτίνες με τον Λιονέλ Μέσι είναι γνωστό. Το δίδυμο των MVP της εθνικής Αργεντινής στο περασμένο Μουντιάλ έχει αναπτύξει μια πολύ δυνατή σχέση από το Κόπα Αμέρικα του 2021 κιόλας, με τον τερματοφύλακα της Αλμπισελέστε να πίνει νερό στο όνομα του 36χρονου legend και αυτή τη φορά να τον θέλει συμπαίκτη και στην Άστον Βίλα!

Σε συνέντευξή του στο «TyC Sports», ο «Έμι» αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και τις φήμες για το μέλλον του εν μέσω της αμφίβολης παραμονής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας την ευκαιρία... από τα μαλλιά για να απευθύνει κάλεσμα στον «Pulga» δηλώνοντας ότι αν χρειαστεί θα δώσει μέρος του μισθού του για να τον κάνουν κάτοικο Μίντλαντς.

«Αφού τον γιουχάρουν στο Παρίσι, εγώ θα τον έφερνα στη Βίλα. Έλα εδώ φίλε, θα πίνουμε μάτε και θα τρώμε ασάδος όλη μέρα, οργανώνων barbecue κάθε σαββατοκύριακο. Φτιάχνουν όλοι τα δικά τους μπέργκερ κι αυτό είναι, περνάνε καλά. Κόβω τον μισθό μου, θα κάναμε οτιδήποτε χρειαζόταν».

Η προσφορά του Ντίμπου Μαρτίνες ακούγεται... δελεαστική, αλλά ρεαλιστικά οι επιλογές του Μέσι ως τώρα παραμένουν η Μπαρτσελόνα και η πρόταση-μαμούθ από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Αν πάντως έκανε την έκπληξη, θα έπαιζε πιθανότατα στην Ευρώπη και το Conference League αφού η ομάδα του Ουνάι Έμερι απέχει μία νίκη για να κλειδώσει την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 13 χρόνια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα