Μέσι: Η Αλ Χιλάλ τον κάνει... Μίδα, του προσέφερε 450 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο!

Μέσι: Η Αλ Χιλάλ τον κάνει... Μίδα, του προσέφερε 450 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο!

messi_argentinaaa

bet365

Το διαζύγιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν φαντάζει αναπόφευκτο και η Αλ Χιλάλ είναι αποφασισμένη να τον... προσγειώσει στη Σαουδική Αραβία, προσφέροντάς του 450 εκατομμύρια ευρώ για έναν χρόνο!

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να ακολουθήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία; Κανείς δεν ξέρει, όμως η Αλ Χιλάλ δείχνει έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον πείσει να αλλάξει ήπειρο.

Όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός δεν θα ανανεώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και η μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ επιθυμεί να «απαντήσει» με το δικό της μεγάλο «μπαμ». Και για να το κάνει αυτό προτίθεται, σύμφωνα με τον Ιταλό Ρούντι Γκαλέτι, να προσφέρει στον 35χρονο 450 εκατομμύρια ευρώ για έναν χρόνο (!), περίπου τα διπλάσια δηλαδή από όσα λαμβάνει ο CR7.

Από την πλευρά του, ο Μέσι θα προτιμούσε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα και για αυτό φέρεται να ζήτησε διορία ενός μήνα για να απαντήσει στην πρόταση της Αλ Χιλάλ, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα