Μίλαν - Λάτσιο 2-0: Επέστρεψε στις νίκες αλλά... έχασε τον Λεάο

Ζιρού και Ερναντές πανηγυρίζουν

bet365

Η Μίλαν μετά από δυο διαδοχικές ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε της Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» με 2-0 και προς το παρόν ανέβηκε στην 4η θέση της Serie A. Τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Λεάο.

Η Μίλαν μετά τις ισοπαλίες με Ρόμα και Κρεμονέζε, αμφότερες με σκορ 1-1, επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε της 2ης της Serie A, Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» με 2-0. Οι Ροσονέρι έφτασαν τους 61 βαθμούς και ανέβηκαν στην 4η θέση, καθώς προσπέρασαν την Ίντερ για έναν πόντο, έχοντας όμως ματς περισσότερο.

Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, καθώς στο 10ο λεπτό ο Ράφαελ Λεάο τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Σαλεμάκερς να περνάει στη θέση του. Πλέον οι Ροσονέρι είναι σε... αναμμένα κάρβουνα για τη συμμετοχή του Πορτογάλου εξτρέμ στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League κόντρα στην Ίντερ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17' όταν ο Μπενασέρ έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Αντόνιο, ο Ζιρού πάσαρε με την μία στον Αλγερινό χαφ, ο οποίος εκτέλεσε τον Πρόβεντελ. Στο 29' ο Μενιάν άφησε την μπάλα στην περιοχή του στον Τεο Ερναντέζ, ο Γάλλος αριστερός μπακ - χαφ έκανε τρομερή κούρσα, εξέθεσε τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, ο οποίος δεν μπορούσε να τον πιάσει κουβάλησε την μπάλα μέχρι λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των Λατσιάλι και με φανταστικό σουτ έκανε το 2-0, το οποίο οι Ροσονέρι διατήρησαν μέχρι το φινάλε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα