Λίβερπουλ: Φουλάρουν για Μακ Άλιστερ οι Reds

Λίβερπουλ: Φουλάρουν για Μακ Άλιστερ οι Reds

bet365

Στην περίπτωση του Αλέξις Μακ Άλιστερ φαίνεται πως έχει στρέψει την προσοχή της η Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται ήδη σε επαφές με την πλευρά του Αργεντινού μέσου.

Δρομολόγιο αντίθετο από εκείνο του Τζέιμς Μίλνερ είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Αλέξις Μακ Άλιστερ το προσεχές καλοκαίρι. Τη στιγμή που ο Άγγλος μέσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τη Λίβερπουλ για χάρη της Μπράιτον, οι Reds σκοπεύουν να τον αντικαταστήσουν με τον Αργεντινό χαφ των Γλάρων!

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 24χρονος αποτελεί τον Νο.1 στόχο της Λίβερπουλ μετά την κατάρρευση της επιχείρησης «Τζουντ Μπέλινγκχαμ» και ήδη στο Μέρσεϊσαϊντ προετοιμάζουν το έδαφος για τη μεταγραφή του.

Οι Reds άλλωστε φαίνεται να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του πρωταθλητή κόσμου στα γήπεδα του Κατάρ και θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες, προτού χτυπήσουν την «πόρτα» και της Μπράιτον.

Οι Γλάροι πάντως τα τελευταία χρόνια αποτελούν σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις πωλήσεων και στο Λίβερπουλ θεωρούν δεδομένο πως μια ενδεχόμενη συμφωνία μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα