Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αντιμέτωπος με βαριά τιμωρία για τα σχόλια στον διαιτητή Τίρνεϊ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αντιμέτωπος με βαριά τιμωρία για τα σχόλια στον διαιτητή Τίρνεϊ

Newsroom
Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αντιμέτωπος με βαριά τιμωρία για τα σχόλια στον διαιτητή Τίρνεϊ

bet365

Το πειθαρχικό μητρώο του προπονητή της Λίβερπουλ είναι πιθανό να μετρήσει εναντίον του όταν κατηγορηθεί για τα σχόλια για τον διαιτητή στη νίκης των Reds επί της Τότεναμ με 4-3 την Κυριακή (30/04).

Το κακό πειθαρχικό μητρώο του Γιούργκεν Κλοπ είναι πιθανό να συντελέσει σε βαρύ αποκλεισμό του, όταν, όπως αναμένεται, κατηγορηθεί για τα σχόλιά του για τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ.

Αν και η τιμωρία του Γερμανού τεχνικού είναι απίθανο να είναι τόσο υψηλή όσο η απαγόρευση πέντε αγωνιστικών που επέβαλε η FA στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 2011, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δέχεται πιέσεις να ακολουθήσει αυστηρή γραμμή για να δείξει ότι προστατεύει τους αξιωματούχους των αγώνων και αναμένεται να επιδιώξει μια σκληρή ποινή όταν η υπόθεση πάει στην ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή.

Ο Κλοπ κατηγόρησε τον Τίρνεϊ ότι έχει ατζέντα εναντίον της Λίβερπουλ. Ισχυρίστηκε επίσης ότι του μίλησε με ανάρμοστο τρόπο όταν του έδειξε κίτρινη κάρτα. Η FA εξετάζει τα σχόλια του Κλοπ και αναμένεται να ακολουθήσει μήνυση. Οποιοδήποτε σχόλιο που "υπονοεί προκατάληψη ή/και επιτίθεται στην ακεραιότητα του διαιτητή" αποτελεί παραβίαση του κανόνα Ε3 της διοργανώτριας αρχής.

Ο Κλοπ είχε αποκλειστεί για έναν αγώνα επειδή καταφέρθηκε εναντίον του διαιτητή Άντονι Τέιλορ κατά τη διάρκεια της νίκης επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ τον Οκτώβριο και είχε προειδοποιηθεί τότε για μελλοντική συμπεριφορά. Η εν λόγω κανονιστική επιτροπή δήλωσε ότι «θεώρησε το προηγούμενο πειθαρχικό μητρώο [του Κλοπ] ως επιβαρυντικό παράγοντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα