Λίβερπουλ: «Δεν ξέρω τι έχει εναντίον μας» – Ο Κλοπ κινδυνεύει με τιμωρία μετά το «καρφί» για τον ρέφερι

Λίβερπουλ: «Δεν ξέρω τι έχει εναντίον μας» – Ο Κλοπ κινδυνεύει με τιμωρία μετά το «καρφί» για τον ρέφερι

Newsroom
Λίβερπουλ: «Δεν ξέρω τι έχει εναντίον μας» – Ο Κλοπ κινδυνεύει με τιμωρία μετά το «καρφί» για τον ρέφερι

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ αντιμετωπίζει κατηγορίες από την FA αφού κατηγόρησε τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ ότι είχε ατζέντα εναντίον της Λίβερπουλ μετά τη δραματική νίκη της ομάδας του με 4-3 επί της Τότεναμ στο Άνφιλντ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ ισχυρίστηκε ότι ο ρέφερι του αγώνα με την Τότεναμ, Πολ Τίρνεϊ, του μίλησε με ακατάλληλο τρόπο στη γραμμή του γηπέδου όταν του έδειξε κίτρινη κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκε στον τέταρτο. Ο Κλοπ που έπαθε μέχρι... τράβηγμα κατά τους πανηγυρισμούς του μπροστά στον τέταρτο διαιτητή, Τζον Μπρουκς, και αργότερα ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, έστρεψε την οργή του στον Τίρνεϊ καθώς ισχυρίστηκε ότι κάτι «έχει» ο διαιτητής εναντίον των «reds».

Ο Τίρνεϊ ήταν ο διαιτητής που δεν απέβαλε όπως ζητούσε η Λίβερπουλ, τον Χάρι Κέιν κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 2-2 στο Στάδιο της Τότεναμ τον Δεκέμβριο του 2021. Ωστόσο, ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ έλαβε κόκκινη κάρτα αργότερα στο ίδιο παιχνίδι.

Ο Τίρνεϊ ήταν επίσης ο άνθρωπος στη μέση στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Άνφιλντ τον περασμένο μήνα, κατά το οποίο ο βοηθός διαιτητή, Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, φάνηκε να χτυπά τον Ρόμπερτσον με αγκώνα.

«Έχουμε την ιστορία μας με τον [Πολ] Τίρνεϊ», είπε ο Κλοπ. «Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει εναντίον μας. Είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Πώς με κοιτάζει, δεν το καταλαβαίνω. Στην Αγγλία κανείς δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσει αυτές τις καταστάσεις, είναι πραγματικά δύσκολο να το καταλάβεις. Αυτό που μου είπε όταν μου έδωσε την κίτρινη κάρτα δεν είναι εντάξει. Δεν θα πω τίποτα. Οι διαιτητές δεν λένε αυτό που λέγεται, οπότε δεν το κάνω κι εγώ».

Παραδεχόμενος ότι άφησε τα συναισθήματά του να τον κυριεύσουν μετά το γκολ του Ζότα, ο Κλοπ πρόσθεσε: «Ο πανηγυρισμός μου ήταν περιττός, κάτι που είναι δίκαιο. Δεν είναι εντάξει, δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό, είμαστε πρότυπα, αλλά πρώτα και πάνω απ' όλα ανθρώπινα όντα. Δεν είπα τίποτα στον τέταρτο διαιτητή, αλλά γύρισα προς το μέρος του για να πανηγυρίσω. Πήρα κίτρινη κάρτα, αλλά νομίζω ότι πίστευε ότι έπρεπε να είχα διαφορετική τιμωρία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα