Λουκάκου: Η Τσέλσι θα του δώσει την επιλογή για... restart

Λουκάκου: Η Τσέλσι θα του δώσει την επιλογή για... restart

bet365

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph οι άνθρωποι της Τσέλσι σκοπεύουν να προσφέρουν στον Ρομέλου Λουκάκου την επιλογή να παραμείνει την επόμενη σεζόν στο Λονδίνο.

Ο Ρομέλου Λουκάκου τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρει εκ νέου τον καλό του εαυτό και έχει κερδίσει τη θέση του στο επιθετικό δίδυμο της Ίντερ στο πλευρό του Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο θηριώδης σέντερ φορ είναι δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από την Τσέλσι και δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά να αγωνίζεται με τους Μπλε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ματ Λο της Telegraph οι Λονδρέζοι σκοπεύουν να δώσουν στον διεθνή επιθετικό την ευκαιρία να είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο (αν φυσικά ολοκληρωθεί το deal) και να δώσουν μια νέα ευκαιρία στη συνεργασία τους. O Λουκάκου έχει σε ισχύ συμβόλαιο με τους Μπλε μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η Τσέλσι είχε αγοράσει τον 29χρονο επιθετικό από την Ίντερ το καλοκαίρι του 2021 αντί 113 εκατομμυρίων ευρώ και μετά από μια σεζόν τον... έστειλε πίσω στο Μιλάνο με τη μορφή δανεισμού, αντί ενοικίου της τάξης των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 15 γκολ και δυο ασίστ σε 44 εμφανίσεις με τους Λονδρέζους, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετά από τραυματισμούς και περίοδο προβλήματος με τη φυσική του κατάσταση μετράει 26 συμμετοχές με εννέα γκολ και τρεις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα