Τότεναμ: Οι παίκτες της αποζημιώνουν τους οπαδούς μετά την εξάρα από τη Νιουκάστλ

spurs_newcastle_disappointment

bet365

Οι παίκτες της Τότεναμ με επίσημη ανακοίνωσή τους απολογήθηκαν στους οπαδούς τους για την ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα απέναντι στη Νιουκάστλ, ενώ ενημέρωσαν πως θα επιστρέψουν στους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο το αντίτιμο των εισιτηρίων.

Η... σκόνη της προ ημερών εξευτελιστικής ήττας που γνώρισε η ομάδα ακόμα δεν έχει «κάτσει» στον πλανήτη Τότεναμ! Οι Λονδρέζοι βρέθηκαν στο «St' James's Park» για να αντιμετωπίσουν τη Νιουκάστλ σε ένα πολύ κρίσιμο ματς όσον αφορά την τετράδα όμως δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο και στο 21ο λεπτό βρέθηκαν να χάνουν με 5-0! Το παιχνίδι εν τέλει έληξε 6-1 υπέρ των Magpies, με τους Spurs να βιώνουν ένα από τα χειρότερα απογεύματα της ιστορίας τους.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους φίλους τους, οι οποίοι έκαναν το μακρινό ταξίδι μέχρι τον αγγλικό βορρά και είδαν την ομάδα τους να συντρίβεται με αυτόν τον τρόπο. Για αυτόν τον λόγο, όπως ανακοίνωσαν επίσημα, οι παίκτες της Τότεναμ θα αποζημιώσουν τους που πιστούς βρέθηκαν στις κερκίδες του «St' James's Park», επιστρέφοντάς τους το αντίτιμο των εισιτηρίων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών:

«Ως ομάδα καταλαβαίνουμε την οργή και τον θυμό σας. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Ξέρουμε ότι οι λέξεις δεν είναι αρκετές σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά πιστέψτε μας, μια ήττα σαν κι αυτή πονάει. Εκτιμάμε την στήριξή σας,στα εκτός και στα εντός έδρας παιχνίδια και με αυτό το σκεπτικό θέλουμε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους δίνοντάς τους πίσω το κόστος των εισιτηρίων. Ξέρουμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει ό,τι έγινε την Κυριακή και θα κάνουμε τα πάντα για να βάλουμε ξανά τα πράγματα στη θέση τους στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη, όταν ξανά η στήριξή σας θα σημαίνει τα πάντα για εμάς. Μαζί και μόνο μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα