Λάμπαρντ προς τους οπαδούς της Τσέλσι: «Όσοι δεν μας πιστεύετε, μην έρθετε στο γήπεδο με Ρεάλ»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ υπερασπίστηκε την ομάδα του και ζήτησε πίστη από τους φίλους της Τσέλσι

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ υπερασπίστηκε την ομάδα του παρά τη νέα ήττα από τη Γουλβς και πέταξε «αιχμές» προς τους οπαδούς που διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην Τσέλσι ενόψει του ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντάς τους να μην πάνε γήπεδο.

Ούτε η πρόσληψη του εμβληματικού Φρανκ Λάμπαρντ λειτούργησε ως «ηλεκτροσόκ» για τη φετινή Τσέλσι.

Οι Μπλε ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Γουλβς, «βυθίστηκαν» ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία όντας στο δεύτερο μισό του πίνακα και με αρκετούς ανταγωνιστές σε καλύτερη θέση για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και καλούνται να βρουν αντίδραση στην Ευρώπη και το Champions League. Ωστόσο, το εμπόδιο της τρέχουσας πρωταθλήτριας, Ρεάλ Μαδρίτης (12/4, 22:00), μόνο περιθώρια αισιοδοξίας δεν αφήνει για τους Λονδρέζους και στις τάξεις των φιλάθλων τους επικρατεί κατήφεια και απαισιοδοξία.

Ο Λάμπαρντ, παρ' όλα αυτά, πιστεύει ακόμα στον στόχο της πρόκρισης και δεν δίστασε να προτρέψει όσους οπαδούς των Μπλε παρουσιάζονται δύσπιστοι, να μείνουν σπίτι στο ερχόμενο ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στη Βασίλισσα!

«Αν υπάρχουν οπαδοί που δεν πιστεύουν σε μας: Μην έρθετε. Έχουμε μια ευκαιρία απέναντι σε μια φανταστική ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε. Να πάμε στο ματς με αυτοπεποίθηση και πίστη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα