Τσέλσι: Μάουντ και Σίλβα ήταν εκεί για τον Καντέ στην επιστροφή του στη δράση μετά από επτά μήνες

Τσέλσι: Μάουντ και Σίλβα ήταν εκεί για τον Καντέ στην επιστροφή του στη δράση μετά από επτά μήνες

Newsroom
mount_kante

bet365

Ο Ενγκολό Καντέ επέστρεψε στη δράση έπειτα από επτά μήνες, συμμετέχοντας για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, σε «κλειστό» φιλικό της Τσέλσι κόντρα στην Τσάρλτον και οι Μάουντ και Σίλβα ήταν εκεί για του δώσουν περισσότερη δύναμη.

Η απουσία του στη μεσαία γραμμή της Τσέλσι είναι κάτι παραπάνω από αισθητή εδώ και καιρό. Άλλωστε, το... μηχανάκι που ακούει στο όνομα Ενγκολό Καντέ δεν έχει αγωνιστεί για τους Μπλε από τα μέσα Αυγούστου, όταν και τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα του δεξιού μηρού.

Ο Γάλλος μέσος πάντως σήμερα (24/03) επέστρεψε, έστω και άτυπα, στη δράση, αφού κατάφερε να αγωνιστεί για περίπου μια ώρα στο «κλειστό» φιλικό των Λονδρέζων απέναντι στην Τσάρλτον, και οι τραυματίες συμπαίκτες του, Μέισον Μάουντ και Τιάγκο Σίλβα, βρέθηκαν στον πλευρό του για να τον απολαύσουν και να τον στηρίξουν. Μάλιστα, ο Άγγλος φόρεσε και μια μπλούζα με το όνομα του Γάλλου, δείχνοντας πραγματικά χαρούμενος για αυτόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα