Έβερτον: Η Premier League την παρέπεμψε σε ανεξάρτητη επιτροπή για οικονομικές παραβιάσεις

Έβερτον: Η Premier League την παρέπεμψε σε ανεξάρτητη επιτροπή για οικονομικές παραβιάσεις

Newsroom
evertonn

bet365

Μπλεξίματα για την Έβερτον, η οποία, μετά από παραπομπή της Premier League, θα βρεθεί ενώπιον ανεξάρτητης επιτροπής, που θα διερευνήσει εις βάρος της κατηγορίες για οικονομικές παραβιάσεις.

Σαν να μην... έφτανε η μάχη σωτηρίας την οποία καλείται να δώσει η Έβερτον για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, το club του Μέρσισαϊντ δείχνει να μπλέκεται και σε νέες νομικές περιπέτειες.

Κι αυτό διότι, Λιντς και Μπέρνλι υπέβαλαν σχετικό παράπονο και τα Ζαχαρωτά θα αναγκαστούν να παραπεμφθούν σε ανεξάρτητη επιτροπή η οποία θα διεξάγει έρευνα για φερόμενες οικονομικές παραβιάσεις όσον αφορά τη σεζόν 2021-22.

Οι κανονισμοί της Premier League ορίζουν πως ένα club μπορεί να έχει έλλειμμα 105 εκατομμυρίων λιρών την τριετία και οποιαδήποτε σχετική παραβίαση, για την οποία και κατηγορείται η Έβερτον, μπορεί να «σηκώσει» ποινή προστίμου ή ακόμα και αφαίρεσης βαθμών.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωσή της, εξέφρασε την απογοήτευσή της σχετικά με την απόφαση της Premier League, αλλά και την αυτοπεποίθηση πως θα υπάρξει δικαίωση για την ίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα