Λούκας Λέιβα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του λόγω καρδιακής πάθησης

Newsroom
lucas_leiva_liverpool

bet365

Άδοξο τέλος στην καριέρα του αναγκάζεται να βάλει ο άλλοτε μέσος της Λίβερπουλ και της Λάτσιο, ο οποίος σε ηλικία 36 ετών ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση εξαιτίας καρδιακής πάθησης.

Τον πιο δύσκολο επίλογο αναγκάστηκε να βάλει στην καριέρα του ο Λούκας Λέιβα, ο οποίος ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια του εξαιτίας μιας καρδιακής πάθησης που τον ταλαιπωρεί.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα του 36χρονου Βραζιλιάνου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Γκρέμιο, έγινε αντιληπτό σε μια εξέταση ρουτίνας, μετά την οποία οι γιατροί της ομάδας τον συμβούλευσαν πως το καλύτερο για τον ίδιο θα ήταν να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Αλλά μόνο "ευχαριστώ" μπορώ να πω. Τελειώνω στο μέρος που θα ήθελα, αλλά όχι όπως θα ήθελα. Είμαι σίγουρος πως ένας νέος κύκλος θα ανοίξει. Ήλπιζα πως δεν θα χρειαστεί να φτάσω ως εδώ, αλλά η υγεία μου έχει προτεραιότητα», ήταν μερικά από αυτά που είπε κατά την ανακοίνωση της απόφασής του σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Λούκας άνοιξε και έκλεισε τον κύκλο της καριέρας του στην αγαπημένη του Γκρέμιο, μετρώντας μια δεκαετία στη Λίβερπουλ (2007-2010) και μια πενταετία στη Λάτσιο (2017-2022).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα