Μπιέλσα: Στην Αγγλία για νέες συζητήσεις με την Έβερτον

Μπιέλσα: Στην Αγγλία για νέες συζητήσεις με την Έβερτον

Βασίλης Μπαλατσός
Μπιέλσα: Στην Αγγλία για νέες συζητήσεις με την Έβερτον

bet365

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ο πρώτος στόχος της Έβερτον για τη διαδοχή του Φρανκ Λάμπαρντ και ταξίδεψε στην Αγγλία για νέο κύκλο συζητήσεων με τη διοίκηση των Ζαχαρωτών.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι δεδομένα ο Νο. 1 στόχος των ανθρώπων της Έβερτον για τη διαδοχή του Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Αργεντινός τεχνικός τα προηγούμενα 24ωρα αρνήθηκε την πρόταση των Ζαχαρωτών, όμως οι ιθύνοντες του κλαμπ δεν το έβαλαν κάτω και τον έπεισαν να ταξιδέψει στην Αγγλία για νέο κύκλο επαφών.

Ο «El Loco» το μεσημέρι της Πέμπτης (26/1) προσγειώθηκε στο Λονδίνο για να συζητήσει με τη διοίκηση της Έβερτον, όμως παραμένει αρκετά... διστακτικός. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί ο πολύπειρος τεχνικός θεωρεί πως το ρόστερ έχει σημαντικές ελλείψεις και πως πρόκειται για μια αργή ομάδα που δεν μπορεί να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο του.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ θα προχωρήσει στις εναλλακτικές της μόνο εφόσον υπάρξει οριστική αρνητική απάντηση του Μπιέλσα. Στη λίστα της Έβερτον βρίσκεται μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν και τις τελευταίες ώρες βγήκε στην επιφάνεια και το όνομα του γιου του Κάρλο Αντσελότι, Νταβίντε, ο οποίος είναι βοηθός του πατέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα