Τζέιμς: «Το 2022 ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου μέχρι σήμερα...Με επηρέασε πνευματικά»

Τζέιμς: «Το 2022 ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου μέχρι σήμερα...Με επηρέασε πνευματικά»

Newsroom
Τζέιμς: «Το 2022 ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου μέχρι σήμερα...Με επηρέασε πνευματικά»

bet365

Ο Ρις Τζέιμς έκανε μία ανάρτηση στο Instagram μετά το νέο του τραυματισμό που αποκόμισε κατά την επιστροφή του στους αγώνες της Τσέλσι το βράδυ της Τρίτης (27/12) λέγοντας πως το 2022 ήταν η δυσκολότερη χρονιά του.

Ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς αυτό το ημερολογιακό έτος που φεύγει. Ο τελευταίος τραυματισμός που είχε στο γόνατο προτού επιστρέψει στην ενεργό δράση το βράδυ της Τρίτης (27/12) του στέρησαν την παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ, κάτι που περίμενε πως και πως ο ίδιος ενώ μετά απ' όλον αυτόν τον σωματικό και ψυχολογικό γολγοθά που πέρασε, τραυματίστηκε ξανά και μάλιστα στον πρώτο αγώνα που έπαιξε μετά την επιστροφή του στις υποχρεώσεις της Τσέλσι.

Ο Ρις Τζέιμς θέλησε μετά απ' όλα αυτά που του έχουν συμβεί, λοιπόν, και μετά το χθεσινό, που ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, να κάνει μία ανάρτηση για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του στην δύσκολη αυτή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται με την σωρεία ατυχιών που του συμβαίνει.

Φέτος, έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις σε 12 παιχνίδια της Τσέλσι έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ σε σχεδόν 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το 2022 ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου μέχρι σήμερα. Εγώ ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας αυτή τη χρονιά, τίποτα απ' αυτά δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Είναι φυσικό να με έχει επηρεάσει πνευματικά, αλλά η ζωή είναι για να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα που σου προκύπτουν κι αυτό προσπαθώ κι εγώ να κάνω. Ελπίζω το τέλος του χρόνου να σας βρει γεμάτους ειρήνη, χαρά και ευτυχία. Σας αγαπώ όλους, θα τα πούμε το νέο έτος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα