Κριστιάνο: Ο προηγούμενος παίκτης του Τεν Χαγκ που αρνήθηκε να γίνει αλλαγή κατέληξε στην ομάδα Νέων κι αποχώρησε (vid)

Κριστιάνο: Ο προηγούμενος παίκτης του Τεν Χαγκ που αρνήθηκε να γίνει αλλαγή κατέληξε στην ομάδα Νέων κι αποχώρησε (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ο πρώτος παίκτης που αρνείται στον Έρικ Τεν Χαγκ να μπει στο ματς ως αλλαγή, με τον προηγούμενο να καταλήγει να προπονείται με την ομάδα Νέων και να αποχωρεί στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να βρει την ησυχία της ακόμα και μετά την καλύτερη εμφάνισή της στην τρέχουσα σεζόν, την οποία συνδύασε με την τρίτη φετινή εντός έδρας νίκη απέναντι σε ομάδα του Big-6 (Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τότεναμ). Το Νο1 θέμα που απασχολεί τα αγγλικά ΜΜΕ έχει να κάνει ασφαλώς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Έρικ Τεν Χαγκ, μετά την άρνηση του πρώτου να περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, γεγονός που πυροδότησε εκατέρωθεν δηλώσεις και είχε ως συνέπεια για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να προπονείται μόνος του.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πρωτοφανές περιστατικό στην καριέρα του Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός προπονητής έχει υπάρξει ξανά σε αυτή την άβολη θέση, ένας παίκτης του δηλαδή να αρνείται την είσοδό του στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στον Άγιαξ, με πρωταγωνιστή τον Αμίν Γιουνές.

Την άνοιξη του 2018, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έδειξε χαρακτηριστικά την απροθυμία του να περάσει στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Χέρενφεϊν (4-1) αγνοώντας την εντολή του προπονητή του, ο οποίος ήταν έξαλλος μετά το ματς και έθεσε παραδειγματική... τιμωρία.

Ο Γιουνές άρχισε να προπονείται με την ομάδα Νέων του Άγιαξ για το υπόλοιπο της σεζόν και αποτέλεσε παρελθόν στο αμέσως επόμενο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ήδη υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τη Νάπολι.

«Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια και θέλουμε όλους τους παίκτες μας να έχουν κίνητρο στο 100%. Συνέβησαν πολλά με τον Αμίν στη διάρκεια της σεζόν, κάτι που αναμφίβολα παίζει ρόλο. Αλλά δεν μας δίνει την εντύπωση πως η προσοχή του είναι απόλυτα εστιασμένη στον Άγιαξ. Ο Μαρκ Όβερμαρς και εγώ τον ενημερώσαμε πως θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα Νέων για τις υπόλοιπες εβδομάδες της σεζόν», είχε δηλώσει τότε για τον Γιουνές ο Τεν Χαγκ, ο οποίος πλέον έστειλε τον Πορτογάλο να προπονείται μόνος του και τον άφησε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα